Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyakorló szövegek képes leírás - Gépírás.tlap.hu
részletek »

Gyakorló szövegek - Gépírás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gepiras.tlap.hu » Gyakorló szövegek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Gépírás gyakorló szövegek

Gépírás gyakorló szövegek

Ezen az oldalon a Szövetség által megrendezett, valamint egyéb versenyek szövegei találhatók. Az rtf formátumú fájlok a formázott, leütésszámmal kiegészített szöveget, a txt formátumúak pedig a szoftveres javításhoz való -etalon- fájlt tartalmazzák. A fájlnévben található számok a verseny időpontjának évére és arra a hónapra utalnak, amikor a versenyt megrendezték. A szövegeket egyrészt tájékoztatás céljából tesszük közre, másrészt a versenyekre történő minél sikeresebb felkészülést szeretnénk elősegíteni.

Gépírás tankönyv

Gépírás tankönyv

Ha érdekel a gépírás, és szeretnél meg is tanulni, akkor ezen az oldalon meg is teheted. Az első tankönyv leckéit fogod itt találni. Könnyen ki is nyomtathatod, és akkor már egyszerűbben is tanulhatsz. Nagyon jó, mert rengeteg szópélda fordul elő. Csak szorgalmasan gyakorolni kell.

Másolási feladatok

Másolási feladatok

Ezen az oldalon másolási feladatok vannak. Ha valamennyire már tudsz gépelni, ezekkel a feladatokkal remekül be lehet gyakorolni a gépírást. Lehetőleg többször ismételd a szavak írását. Először lassan, majd fokozatosan gyorsíts. Az oldalon vannak szavak, és vannak összefüggő mondatok is a gyakorlásra.

Tuti menü